BOGI 

vidéki idil

Garázs nélkül, szimpla vagy dupla garázzsal is! Több alaprajz variációval!

Egyik legnépszerűbb házunk, amely szinte teljes mértékben megegyezik a Dalma típustervvel. Lényeges különbségek inkább a külsőségekben vannak, mint a minőségben vagy technikai tartalomban.

118 m2 beépített terület, 100 m2 nettó hasznos alapterület, 2-3-4 hálószoba, nagy üvegfelületek, klasszikus formavilág, többféle külső design lehetőség, a klasszikustól a modernig. 

Javaslatunk szerint modern elektromos padlófűtéssel (akár hőszivattyús fűtéssel is), opcionálisan 5,5 vagy 10 kw napelem rendszerrel. A ház alapára: érdeklődjön!

Az alapár tartalmazza az e-napló vezetését, tartalmazza a komplett falazatot, tetőszerkezetet, tető héjazatot, a külső szigetelést, színezést, ereszcsatornát, nyílászárókat, (3 rétegű üvegezéssel), bejárati ajtót.

Nem tartalmazza a tervezést, tervdokumentációt, engedélyeztetést, az alapozást (szigetelt lemez alap vagy sávalap szükséges), a belső festést, burkolást, víz vezetékezést, szerelvényezést, szanitereket, villanyszerelést, szerelvényezést, fűtést, napelemet, az esetleges terasz és autóbeálló kivitelezését, sem a beton alapot, sem a pergolákat. Nem tartalmazza a világító testeket, bútorokat, kőburkolatokat.

Ezek árairól egyedi ajánlatot adunk, az igények felmérése után. 

A belső látványtervek ötletadás céljából szerepelnek az oldalon, a kivitelezés teljes egészében az Ön igényei szerint készül el! 

Látványtervek

A látványterveket készítette: https://vizioepiteszmuhely.hu/ 

Nézze meg a ház egyéb variánsait vagy családtagjait is!