DALMA

kis pénzből tökéletes OTTHON

Garázs nélkül, szimpla vagy dupla garázzsal is! Több alaprajz variációval!

Egyik legnépszerűbb házunk, amely szinte teljes mértékben megegyezik a Bogi típustervvel. Lényeges különbségek inkább a külsőségekben vannak, mint a minőségben vagy technikai tartalomban. 

A Dalma házunk elérhető 4 szobás vagy 2 szobás alaprajzzal is! 

A ház mindenben megfelel a CSOK feltételeinek! 

3 hálószoba, nagy üvegfelületek, a modern és a a klasszikus stílus tökéletes ötvözete, 100 nm hasznos alapterület, alapárban elektromos padlófűtéssel (akár hőszivattyús fűtéssel is), opcionálisan 5,5 vagy akár 10 kw napelem rendszerrel. A ház alapára: érdeklődjön!

Az alapár tartalmazza a tervezést, tervdokumentációt, engedélyeztetést, az e-napló vezetését, a komplett falazatot, tetőszerkezetet, a külső szigetelést, színezést, ereszcsatornát, nyílászárókat, (3 rétegű üvegezéssel), antracit szürke biztonsági bejárati ajtót, elektromos fűtőszőnyeg (padlófűtés) 

Nem tartalmazza az alapozást (szigetelt lemez alap szükséges), a belső festést, burkolást, villanyszerelést, szerelvényezést, napelemet, szanitereket, terasz és garázs kivitelezését, bútorokat, kőburkolatokat. Ezek árairól egyedi ajánlatot adunk, az igények felmérése után. 

A belső látványtervek ötletadás céljából szerepelnek az oldalon, a kivitelezés teljes egészében az Ön igényei szerint készül el! 

A látványterveket készítette: https://vizioepiteszmuhely.hu/