Baumaister

Ismét egy újabb lehetőség⚠️👀⁉️

Baumaister együttműködés

Dolgozz velünk, légy a partnerünk!

A partneri együttműködés lényege, hogy a Homes4you a SAJÁT ÜGYFELEI kiszolgálásának érdekében bővíti a kivitelezői hálózatát. Erre szükségünk van nemcsak a földrajzi korlátok miatt, hanem jelen pillanatban nagyobb az érdeklődés a házaink iránt, mint amekkora kapacitással rendelkezünk a házak megépítéséhez. A megrendelőink 90 százaléka teljes kulcsrakész befejezéssel szeretné megrendelni a projektet, viszont jelenleg nincs lehetőségünk arra, hogy ezen igényeket kielégítsük. Összefoglalva tehát, az ügyfelet, vagyis a megrendelőt mi biztosítjuk.

Mi az, amit a cégünk vállalna?

✅ Teljes marketing tevékenység, az ügyfelek tájékoztatása, a technológia bemutatása, és megismertetése.

✅ Teljes tervezői feladatok, az igény felméréstől az engedélyezésén át az E-napló megnyitásáig.

✅ A kivitelezői szerződések előkészítése, teljes jogi háttértámogatás.

✅ Szükség esetén hitelügyintézés, árajánlat készítés, a projekt részletes megszervezése.

✅ Segítünk az ügyfélnek a kivitelező megválasztásában, az ár és határidők letárgyalásában, a pontos műszaki tartalom egyeztetésében.

✅ Megrendeljük a falazatot a német partnertől, leszervezzük a gyártást, gyártmánytervezést, szállítást, falazat állítást, daruzást, műszaki átvételt.

✅ Falazat megérkezéséig elkészítjük az alapozást a földmunkákkal, valamint a csatorna alapvezetékezéssel együtt.

✅ Elkészítjük a tetőgyártmány-tervezését, gyártását, helyszínre szállítását, valamint a tető "kulcsrakész" befejezését, és a bádogozást.

✅ Megrendeljük a nyílászárókat, leszállítjuk a helyszínre, és beépítjük azokat

✅ A gépészeti alapszerelés után leszervezzük, és megoldjuk a 6 cm-es aljzat beton kivitelezését.

✅ Miután elkészítetted a gipszkarton álmennyezetet, akkor megoldjuk és telepítjük a fújt cellulózfödém-hőszigetelést.

✅ Telepítjük a házakba a levegő-levegős hőszivattyús fűtés-hűtést, esetleg az elektromos padlófűtést, napelemrendszert.

✅ A teljes folyamat alatt biztosítjuk a felelős műszaki vezetőt, műszaki ellenőrt, mely egyszerre képviseli a megrendelői, valamint a kivitelezői igényeket is, a minél jobb minőségű munkavégzés érdekében.

✅ Minden projekthez adunk egy projektmenedzsert, aki segít a megrendelővel való kommunikációban, szükség és igény esetén intézi a központi anyagbeszerzést, egyeztet a beszállítókkal, és koordinálja a határidőre való átadást.

✅ Ingyenes iroda használati lehetőséget adunk neked, helyet biztosítunk arra, hogy találkozz a megrendelőkkel, egyeztesd a munka részleteit.

Mi az, amit neked kellene csinálni:

🏗 Személyes, valamint online konzultációt tartani a leendő megrendelővel, hogy a több kivitelező partner közül téged válasszon

🏗 Átbeszélni a vevői igényeket, pontosítani a műszaki tartalmat, és erre elkészíteni egy személyre szabott árajánlatot. Természetesen amennyiben rögzíteni tudjuk a vállalási árakat, akkor a sztenderd kivitelezést mi beárazzuk neked, segítünk az ügyféllel az áralku véghezvitelében is.

🏗 Miután az ár, valamint a műszaki tartalom is pontosításra került, valamint rögzítettük a feladatokat, akkor megkötöd a szerződést a megrendelővel. Természetesen jogi csapatunk ebben segít neked.

❗️Fontos, hogy az ügyféllel te szerződsz, az ügyfél tőled veszi át a munkát, valamint neked fizeti közvetlenül a kivitelezés díját. Cégünk ezért semmilyen jutalékot vagy egyéb díjat nem számol fel❗️

Amennyiben esetlegesen egy banki finanszírozás vagy egyéb más ok miatt szükséges, hogy a szerződésben a mi cégünk is részt vegyen, természetesen ennek sincs akadálya. Ebben az esetben kikötjük a felelősségvállalást, pár részletet pontosítunk, és az itt mindenképpen szükséges jutalékot kiszámoljuk, és ha mindhárom félnek megfelelő, akkor aláírjuk a háromoldalú megállapodást.

Ilyen esetben a garanciát neked kell vállalnod, azonban a bank nekünk fogja utalni a kivitelezés díját. Mi a jutalékunk levonása után a többi munkadíjat kiutaljuk neked, amennyiben a megrendelő írásban ehhez hozzájárul, és átvette az elvégzett munkát. Amennyiben keresztül fut rajtunk a szerződés, akkor a jutaléktól nem tudunk eltekinteni, huszon nekünk is munkánk van vele, költségeink merülnek fel, elég ha csak a könyvelésre, a bankszámla díjra valamint az adóra gondolunk.

🏗 A szerződés aláírása után az előre megbeszélt és rögzített időpontban átadjuk neked a munkaterületet, és folytathatod a kivitelezést. (Az alapozást, a falazást, és a tetőt mi elkészítjük, valamint beépítjük a külső nyílászárókat. Ezekkel semmilyen feladatod nincs. Az alapozás függőleges vízszigetelés megbeszélés kérdése, ezt akármi akár mi, akár te is elvégezheted)

🏗 KÜLSŐ HOMLOKZATI HŐSZIGETELÉS: ez az első kivitelezői feladatod, ahol az általunk biztosított 20 cm vastag EPS hőszigetelést kell a falazat ra felraknod. Szintén mi adjuk a hálót, ragasztót, élvédőket, itt csak munkadíjat kell kalkulálnod. Ha megfelelő a homlokzati felületképzés, és mind a megrendelő mint pedig a felelős műszaki vezető átvette a munkádat,

🏗Akkor a következő feladatod a HOMLOKZATI VAKOLAT FELHORDÁSA, és a KÜLSŐ KULCSRAKÉSZ ÁLLAPOT elkészítése.

🏗 GÉPÉSZETI SZERELÉS: te kell, hogy elkészítsd a víz és villany szerelést, szerelvényezéssel együtt. Erre a munkára legtöbször anyaggal együtt szerződésünk, tehát nemcsak a munkát hanem a felhasznált anyagokat is te biztosítod. Természetesen a megrendelő előre kifizeti az anyagokat neked, így azt nem kell megelőlegezned. Ha erre a két munkafázisra esetleg nem tudsz saját szakembert biztosítani, akkor ne ijedj meg, ezekben szívesen segítünk! Itt rendelkezünk szabad kapacitással.

🏗 GIPSZKARTON ÁLMENNYEZET ELKÉSZÍTÉSE, függesztett fém szerkezetre

🏗 Mivel a falainkat nem kell vakolni, így a te feladatod csak a FALAK KÉTSZERI GLETTELÉSE, valamint a FALAK KÉTSZERI FESTÉSE fehér színre. Természetesen a gipszkarton mennyezetet is festeni kell.

🏗 HIDEG valamint MELEGBURKOLÁSOK kivitelezése, a megrendelő által biztosított anyagok beépítése

🏗 Amennyiben te végezted a víz és villany alapszerelést, akkor a te feladatod a SZERELVÉNYEZÉS is

🏗 Optimális esetben te építed be a BELTÉRI AJTÓKAT is, de ha erre nincs szakembered ezt megoldjuk, szívesen segítünk

Miért éri ez meg neked?

✅ Folyamatos munkákat tudunk neked biztosítani, megállás vagy idő kiesés nélkül.

✅ Hosszútávra tudsz tervezni, folyamatosan munkát tudsz biztosítani az alkalmazottaidnak, tudsz számolni a kifizetésekre bevételekre

✅ Nem kell aggódnod, hogy egy fővállalkozó, vagy egy szélhámos nem adja oda a pénzed, hiszen közvetlenül szerződsz a megrendelővel!

✅ Teljes szakmai háttér támogatást kapsz a profi szakembereinktől, műszaki ellenőreinktől bármikor kérdezhetsz

✅ Olyan brandet kapsz, melyre bármikor referenciaként tudsz hivatkozni, része lehetsz a sikernek és az elismeréseknek

✅ Olyan szerződéseket tudsz kötni, melyekkel biztosan megkapod a munkadíjat, ha megfelelő minőségben elvégzed az elvállalt munkát.

✅ Mert ha a háromoldalú szerződésben vállalt kötelezettségedet, a vállalt munkát megfelelő minőségben és határidőre átadod, akkor tőlünk a Homes4you-tól több millió Ft-os prémiumot is kaphatsz! Ezt szerződésben vállaljuk neked! Természetesen a prémium az előre megállapodott egységárakon, a munkadíjadon felül jár neked!

Milyen feltételeknek kell megfelelned?

✅ Legyen a cégednek legalább kettő lezárt adó éve. Ha nincs az sem gond, de akkor sajnos csak más feltételekkel tudunk együtt dolgozni.

✅ Legyen a cégednek valamilyen vagyona, vagy tudj adni 3 millió Ft értékű bankgaranciát a megrendelőnek. Sajnos a kontárokból, csalókból és dobós cégekből elég! A munkádért kell hogy vállald a felelősséget, a munka elvégzésekor is, majd később az esetleges garanciák esetén is! Tényleg csak akkor jelentkezz, ha komoly, normális céged van, és a szerződésből nem csak azt a részt érted meg, hogy neked hány millió jár, hanem azt is hogy azért mit kell tenned és mikorra! Tudomásul kell venned, hogy ha egy munkával nem végzel határidőre, és ez a késedelem neked felróható, akkor igenis kötbért fognak levonni a munkadíjból! Fontos, hogy akkor ha neked felróható késedelem! Természetesen az a te felelősséged, hogy annyi munkát vállalj el, amit meg is tudsz csinálni, az nem kifogás hogy nem jött be az embered dolgozni... Meg kell értened azt, hogy sokaknak határidőre költözniük kell, hiszen vissza kell adni az albérletet, iskolakezdésre ott kell lakni a gyerek miatt, vagy épp más ok miatt de határidőre át kell adni a házat.

✅ Miután találkoztunk, megismertük egymást, szeretnénk is kipróbálni, hogy milyen minőségben tudsz munkát végezni, és tudod-e tartani a határidőket. Szeretnénk úgynevezett próba munkát csinálni, mielőtt téged közvetlenül oda adunk a megrendelőnek. Természetesen ezek a próbamunkák piaci áron mennek, semmit nem kell ingyen dolgoznod!

✅ Miután a próba munkák után úgy döntöttünk, hogy szerződést kötünk egymással, megkapod tőlünk a Minősített kivitelező kitüntetést, felkerül a céged és az elérhetőséged a weboldalunkra, az érdeklődő ügyfeleinknek elküldjük az adataidat, akik közvetlenül felvehetik veled a kapcsolatot. Hasonlóan, mint például a regisztrált villanyszerelők listája a nagy áramszolgáltatóknál

Mit kell tenned ha kipróbálnád magad nálunk?

👍🏼 Első lépésnek vedd fel velünk a kapcsolatot a kivitelezes@homes4you.hu címen

👍🏼 Küldj egy rövid bemutatkozót, pár referenciát, esetleg ajánlást, a cégadataidat

👍🏼 Egyeztesd le a kollégáinkkal az árlistádat, a fent felsorolt munkákat milyen árakon tudod elvégezni. Ha esetleg az árokban eltérés lesz, az még nem biztos hogy probléma, hiszen sokszor a magasabb árat is elfogadják a megrendelők, ha azért megfelelő minőségű munkát kapnak. Mi lehetőséget biztosítunk neked az ügyféllel való kommunikációra, az ár alku lehetőségét is megadjuk.

👍🏼 Egyeztess az ügyvédünkkel, nézzétek át a szerződéseinket

👍🏼 Gyere el velünk, nézz meg pár építkezést, ismerd meg a technológiát, Fedezd fel hogy milyen munkákat végzünk, mi a minőségi elvárásunk, mik a gyakran előforduló hibák.

👍🏼 Ha aláírtuk az együttműködési megállapodást, akkor egyeztess a kivitelezési osztályunk vezetőjével próbamunkát, és végezd el azt. (Az előre megbeszélt áron, az előre megbeszélt határidőre)

👍🏼 Ha végeztél a próbamunkával, megkaptad a minősítést a minőségbiztosítási részlegünkről, akkor add meg azon elérhetőségeidet, melyeket ki adhatunk a megrendelőinknek

Amennyiben bármilyen kérdésed adódna, akkor írj e-mailt a kivitelezes@homes4you.hu címre, egyeztessünk egy személyes találkozót, és a kivitelezési osztályunk munkatársai minden kérdésedre választ fognak adni!

Köszönöm, hogy elolvastad, majd jelentkezz még ma, hiszen nem végtelen lehetőségek száma❗️🙌🏼

kivitelezes@homes4you.hu