Partnerprogramok

Főállású karrier lehetőségek a Homes4you csapatában!

Csatlakozzon Ön is Partnerprogramunkhoz, és legyen a Homes4you készházak tanácsadója vagy értékesítője!

Vegyen részt ingyenes képzésünkön, tudjon meg mindent a házainkról, a technológiáról, és adja át a megszerzett tudását a rengeteg érdeklődő valamelyikének!

Segítsen felvilágosítást adni az ügyfeleknek, segítse okos döntésük meghozatalát, a megfelelő Homes4you készház kiválasztását! Képviselje teljes értékűen a Homes4you termékeit, hitvallását! 

Koordinálja le a megrendelés felvételét, a gyártási folyamat megindulását, és adja át Ön az elkészült Homes4you készházat boldog, új tulajdonosának! 

Használja az ingyenes céges autóinkat, vegyen részt az ingyenes képzéseken, pihenjen a jutalom wellnes hétvégéken a családjával! 

A részletek miatt hívjon még ma!

Makrai Gábor - kereskedelmi igazgató


Kiemelkedő extra jövedelemszerzési lehetőség már tapasztalt ingatlanos kollégáknak


Tisztelt Hölgyem / Uram, Kedves ingatlanos kolléga!

Engedelmeddel mind a jelen, mind pedig a későbbi kommunikációnkban tegező módot választottuk, talán így könnyebb mindkettőnknek!

Remélem téged is minél hamarabb köszönthetünk majd csapatunkba, és ezen levél egy sikeres együttműködés kezdete lesz!

Igen, együttműködés! Társaságunk olyan ingatlanos szakembereket keres, akik segíthetnek népszerűsíteni cégünket, segíthetnek minél több Homes4you készház építésében, segíthetnek ügyfeleiknek minél előbb hozzájutni álmaik otthonához.

Miről is van szó? Avagy segíts másokon és közben magadon segítesz!

Te, mint ingatlanokkal foglalkozó szakember nap, mint nap szembesülhetsz a mai építőipar egyik legnagyobb problémájával, a szakemberhiánnyal. Ügyfeleid vásárolnak a Te segítségeddel egy üres telket, majd rájönnek, hogy hiába építkeznének, de vagy nem találnak szakembert, vagy pedig az árral és minőséggel nem elégedettek. Erre hozzuk mi a megoldást!

Ez a megoldás a Homes 4 You! - Liapor készházak közvetlenül a gyártótól! 2020-tól már Magyarországon is elérhető technológia!

Találkoztál már olyan ügyféllel, aki Tőled kért segítséget a megfelelő vállalkozó megtalálásához? Minden esetben tudtál segíteni neki? Ha akarod, mától ez máshogy lesz!

Mit kell tenned? Ajánlani ügyfeleidnek a Homes 4 You! - Liapor készházainkat! Az általad eladott telekhez segíts a megfelelő tervek kiválasztásában, egyeztesd le ügyfeleddel a neki leginkább megfelelő sablon házunkat, vagy tervezzétek meg az egyedi álomotthont közösen! Ismertesd a termékünket, mondd el annak minden előnyét, vázold fel a felépítés menetét, a szerződés feltételeit, és hozz össze egy személyes találkozót, ahol mindhárman részt veszünk, koordináld a megrendelést, mi pedig akár 90 napon belül átadjuk ügyfelednek álmai otthonát, kulcsrakész állapotban!

Miért jó ez az ügyfelednek? Mert:

- akár 90 napon belül beköltözhet álmai otthonába

- mert egy környezettudatos otthont kap tőlünk

- mert ennek az építési technológiának semmilyen hátránya nincs a hagyományos tégla házakhoz képest

- mert akár hitelt vagy CSOK-ot is igényelhet az épületekre

- mert nem kell idegeskednie, nem kell szakembereket keresgélnie, mindent megoldunk helyette, az engedélyezéstől, tervezéstől egészen a beköltözésig.

Miért jó ez Neked? Mert:

- mert több, kiteljesedettebb szolgáltatást tudsz adni az ügyfeleidnek

- mert könnyebben tudod eladni a telkeidet, ha komplett szolgáltatást kínálsz. Vajon hányan nem mernek belevágni egy építkezésbe pont a fent említett okok miatt?

- mert szélesíted portfóliódat, és több bevételi lehetőséged lesz! 

Mit kell tenned ha szimpatikus az ajánlatunk?

- vagy egy e-mailben, vagy telefonon vedd fel a kapcsolatot velünk, és egyeztessünk le egy személyes találkozót, beszéljük meg a részleteket!

- tanulmányozd át www.homes4you.hu weboldalt, tanulj meg mindent a készházainkról!

- dolgozz a saját sikeredért! Fejleszd saját tudásod, bővítsd ügyfeleid körét, vagy tájékoztasd régi ügyfeleidet (befektetőket, fejlesztőket, telekvásárlókat egyaránt) az új lehetőségről!

- add fel a saját hirdetéseid, akár a közösségi médiában, akár a most is használt hirdetési felületeiden! Népszerűsíts a most már KÖZÖS vállalkozásunkat, népszerűsítsd a készházainkat! Jelöld meg facebook és weboldalunkat a hirdetésekben, minél szélesebb körben népszerűsítsd magad és a termékünket, és arasd le a babérokat!

- tájékoztasd az érdeklődőket, segíts nekik az álomotthonuk megvalósításában!

- készíts elő mindent a szerződéskötéshez! (természetesen az első alkalmakkor segítünk neked ebben)

Mit adunk Mi neked?

- egy új piacot, ! Egy kis újítás soha nem árt igaz? Úgy segíthetsz másokon, hogy közben magadon is segítesz! Ez egy olyan piac, ahol akarják a termékünket, szolgáltatásainkat!

- vállalkozó, beruházó kapcsolataidnak is segítünk, hogy olcsóbb befektetéssel, kevesebb munkával, kevesebb idegeskedéssel, de sokkal rövidebb idő alatt szerezzék meg a várt profitot!

- egy kiváló ár-érték arányú, a piacon egyedülálló terméket

- folyamatosan bővülő, megújuló katalógust, készház tervet, hogy mindenki igényeit ki tudjuk szolgálni

- teljes háttérmunkát, gyakorlatilag a kommunikáción kívül neked semmi más feladatod nincs!

- marketing támogatást, katalógusokat, leírásokat, videókat, képeket, információkat

- folyamatos ügyfélszolgálatot, szakmai konzultáció lehetőségét!

- akár területi kizárólagosságot az adott városban, kerületben 

- és természetesen egy tiszta, könnyen megszerezhető plusz jövedelmet!

HA TE IS SZERETED A SIKERT, A GYORS EREDMÉNYEKET,  NE HABOZZ! TALÁLKOZZUNK!

Makrai Gábor - kereskedelmi igazgató