Franchise

Indíts önálló vállalkozást! Csatlakozz hozzánk, és nyisd meg saját Homes4you KIEMELT ÉRTÉKESÍTÉSI PONTODAT! 

Mit kapsz tőlünk? Mi az amit adunk neked? 

- kész üzleti modellt, semmit nem kell kitalálnod

- nem kockáztatod a pénzed és munkád, nem kell kísérletezz

- bejáratott márkát, elismert minőséget, egyedülálló terméket a piacon 

- profi háttér csapatot, a tervezőktől a kivitelezőkig, sok éves tapasztalattal

- fiatalos lendületet, nagy rutinnal rendelkező vezetőket

- elismert adó és közgazdász szakembereket

- teljes banki hátteret

- akár saját finanszírozást is! 

- saját gyártás

Mi az a franchise? 

A franchise (francia eredetű angol szó), egy szerződéses kapcsolaton alapuló együttműködési forma. Többféle tartalma lehet, lényege egy olyan együttműködési megállapodás, amelynek során a franchise-átadó (franchisor) egy értékkel bíró név, általában bejegyzett védjegy, valamint egy hozzá tartozó, értékkel bíró üzletviteli tapasztalat használati jogát adja át, a franchise-átvevő (franchisee) pedig díj fizetésére köteles, vagy termék forgalmazási kizárólagosságot vállal az átadó felé. 

A jogbérleti (franchise) szerződés fogalmát a franchise szerződésre a 2014. március 15-én hatályba lépett Polgári Törvénykönyv vezette be, amely ezt a szerződésfajtát jogbérleti szerződésnek nevezi. A szerződő felek elnevezése: a jogbérletbe adó és a jogbérletbe vevő. 

 • A franchise-szerződés alapján az átvevő általában egy kezdőösszeget fizet ("franchise díj"), azután a megállapodás alapján fizet díjat a névhasználatért, illetve az egyéb átadói szolgáltatásokért.
 • A franchise-szerződés az átvevő számára gyakran szerződéskötési kötelezettséget is előír, így például köteles az átadó bizonyos termékeit megvásárolni, ezeket mással nem helyettesítheti, a termékpalettától nem térhet el, segédanyagokat (például tisztítószert) csak a franchise-adótól vásárolhat stb.
 • Az átvevő köteles minden olyan biztosítási szerződést megkötni és fenntartani, amit a szerződés előír.
 • A szolgáltatás vagy termék árképzésénél nem térhet el a megállapodástól (így például nem fordulhat elő, hogy azonos gyorsétterem-lánchoz tartozó éttermek egymás között árversenyt folytatnak).
 • Mindig kikötik, hogy a franchise-vevő nem adhat másnak allicenciát, mivel akkor borulna a szerződéses rendszer, a felhasznált név imázsa sérülne.

A franchise előnyei

 1. a sikeres üzleti koncepció átvétele lecsökkenti a kockázatot és a bizonytalanságot, melyet egy új vállalkozás indítása okozhat,
 2. az átvevő viszonylag alacsony tőkebefektetéssel használhat egy már bevezetett és ismert márkanevet,
 3. a rendszergazda segíti az üzlet megnyitását,
 4. az átvevő a franchise hálózatban jobb vásárlási feltételeket kap a beszállítóktól,
 5. az átadó nem csak betanítást biztosít franchise partnerének, de folyamatos segítségnyújtást, további képzéseket is,
 6. a bevezetett márkanév használata különböző előnyökhöz juttatja használóját, a franchise átvevőt,
 7. a rendszergazda folyamatos támogatást nyújt a promócióban és a marketingben egyaránt, illetve központi marketing tevékenységet folytat,
 8. az üzlethelyiségek külső megjelenése és belső berendezése előre megtervezett, meghatározott, így ezzel az átvevőnek nem kell foglalkoznia,
 9. a franchise hálózathoz csatlakozó a rendszergazda által bevezetett újdonságokat, kutatási eredményeket, termék-innovációt, valamint szolgáltatásokat is élvezheti,
 10. az átvevő függetlenül működteti saját üzletét, egy nagyobb, biztonságot nyújtó hálózathoz csatlakozva.Miért a Homes4you? 

Mert a piacon egyedülálló a rendszerünk, és az azonos műszaki tartalmú termékekhez hasonlítva a legjobb döntés mi vagyunk az ügyfeleknek! 

Mert mióta a magyar piacon vagyunk, minden hónapban megdupláztuk az előző havi teljesítményünket!

Mert a saját ötleteidet és kapcsolataidat is használhatod, teljes szabad kezet kapsz a saját vállalkozásod működtetésében! (természetesen minden segítséget megadunk neked) 

Mert nincsenek havidíjak, kötelező fizetések, és nincs a semmire kifizetett belépési díj! 

Mert az új vállalkozásod havi fenntartásának díja 0 ft is lehet! 

Mert minél több helyen leszünk jelen az országban, neked annál könnyebb lesz pénzt keresni! 

Mert adott földrajzi területre akár garantáltan monopol helyzetben leszel, teljes területi kizárólagosságot kapsz! 

Mert nem csak egy terméket értékesíthetsz, hanem a teljes portfóliónkat! 


Egyedülálló indulási lehetőség! 

Csatlakozz te is hozzánk! 

Hozd létre saját franchise irodádat, a saját Homes4you KIEMELT ÉRTÉKESÍTÉSI PONTOD, és forgalmazd a Homes4you Liapor készházait vagy ModulBoxait! 

Válaszd ki a telpülést, ahol nyitni szeretnéd a saját Homes4you értékesítési pontodat! 

Válaszd ki a helyet, ahova a tőlünk ingyenesen kapott Mobil Iroda Boxot szállítsuk neked, és rendezd be a saját irodádat!  

Beszéljünk át minden részletet, nézd meg valamelyik bemutató házunkat! 

Vegyél részt az oktatásunkon, tanuld meg az árképzést, a technológiát, légy profi üzletkötő! 

Ha akarsz bővülni hozd el hozzánk új kollégáidat, és mi nekik is ingyenes képzést adunk! 


Vedd fel a rendeléseket Te az adott településen, képviseld a Homes4you csapatát! Tájékoztasd az összes ügyfelet, hirdess, reklámozz, és keress sok pénzt! Jutalékot kapsz minden általad eladott MobilBoxból és Liapor készházból! Hogy mennyit? Hívj és megbeszéljük! 

És ezért mit kell tenned? Először is hívj, és beszéljünk! Aztán kérj egy szerződésmintát, nézd át te is, és esetleg az ügyvéded is. 

Ha mindenben megegyeztünk utald át a kezdő (első és egyben utolsó) franchise díjat, ( 5.000.000 ft / 300,000 lakos) és várd amíg kiszállítjuk neked a bemutató házadat, és egyben irodádat (kb. 4 hét). Ezt az irodát a kiszállítás után most azonnal saját tulajdonodba veheted, a franchise díjon kívül egy fillért sem kell adnod érte! Sőt! Ha akarod, egy év múlva el is adhatod, így még kereshetsz is vele! Persze akkor nem marad sem irodád, sem bemutató házad :) 

Hirdess, vedd fel a kapcsolatot minél több potenciális ügyféllel, akár a ModulBoxokról, akár a Liapor készházakról legyen szó! Készítsd elő a szerződéseket, majd add át az ügyfelednek álmai házát! Hívj, és mindent elmondok! 

Várjuk hívásod, üdv: 

Boldizsár Tamás 0670 905 0994
ÉREDELNEK A RÉSZLETEK?