HomeOffice munkatárs

Mi is a te feladatod?

Feladod a lehető legtöbb hirdetést, (Facebook csoportok, hirdetési oldalak, különböző weboldalak) és a megtanult információk alapján tájékoztatod a téged megkereső érdeklődőket. Nem kell neked teljes értékű tudással rendelkezned, hiszen a feladatod nem a teljes tájékoztatás, hanem az ügyfélszolgálati feladatok ellátása. Bejövő érdeklődés esetén (telefon, e-mail, massenger stb.) azt kell megígérned az ügyfélnek, hogy valamelyik kollégánk 24 órán belül hívni fogja őt! További feladatod az ügyfelekkel nincs, ezért pedig jutalékot kapsz a Homes4you-tól. (a jutalékod az eladások után 0,5 %)

Mivel növelheted a bevételed?

Szerezz nekünk eladó telkeket! Hívd fel a telek hirdetőjét, kérdezd meg, hogy akar-e együttműködni velünk! HA igen, akkor küld el neki a megkeresésről szóló emailt, és ha a partnerünk lesz, majd mi eladunk egy házat arra a telekre, akkor a jutalékod máris duplázódik, 1% lesz!

Mi a poziciód a cégnél?

Marketing asszisztens leszel nálunk.

Az általad feladott hirdetések alapján a HOZZÁD beérkező érdeklődőktől meg kell kérdezned egy űrlapban felsoroltakat, és minimális tájékoztatást adni a folyamatról. Ezt ugye a rövidke oktatásunkon te is megkapod, így rengeteg információd lesz neked is.

Ha kitöltötted az űrlapot, onnan már automatikusan fog menni a dolog, a területi képviselők átveszik a munka érdemi részét, és mindent megtesznek a szerződés sikeréért.

Mi folyamatosan tájékoztatunk téged az ügy állásáról, és akár az ügyféltől, akár a területi képviselőtől te is informálódhatsz majd az ügy alakulásáról.

Ha eljutottunk oda az ügyféllel, hogy szerződést köt a cégünkkel, te azonnal kapod a jutalékod! (ennek feltétele az ügyfél pénzügyi teljesítése) 

Amennyiben tetszik a lehetőség, esetleg lennének még kérdéseid, regisztráld be magad, és kollégáink 72 órán belül megkeresnek téged!