Kedves Kollégák!

Ezen oldal azért jött létre, hogy a közös munkánkat segítse

Az alábbi űrlap kitöltésével tudjátok regisztrálni a potenciális ügyfeleket a rendszerünkbe, ahonnan mi azonnal továbbítjuk az illetékes területi képviselőnknek. 

Mi is a te feladatod? 

Feladod a lehető legtöbb hirdetést, és a megtanult információk alapján tájékoztatod az érdeklődőket. Nem kell neked teljes értékű tudással rendelkezned, hiszen a feladatod nem a teljes tájékoztatás, hanem az ügyfélszolgálati feladatok ellátása. Bejövő érdeklődés esetén (telefon, e-mail, massenger stb.) azt kell megígérned az ügyfélnek, hogy valamelyik kollégánk 24 órán belül hívni fogja őt! 

Mivel növelheted a bevételed? 

Szerezz nekünk eladó telkeket! Hívd fel a telek hirdetőjét, kérdezd meg, hogy akar-e együttműködni velünk! HA igen, akkor küld el neki a megkeresésről szóló emailt, és ha a partnerünk lesz, majd mi eladunk egy házat arra a telekre, akkor a jutalékod máris duplázódik, 1% lesz! 


Mi a poziciód a cégnél? 

Marketing aszisztens leszel nálunk. 

Az általad feladott hirdetések alapján a HOZZÁD beérkező érdeklődőktől meg kell kérdezned az alábbi űrlapban felsoroltakat, és minimális tájékoztatást adni a folyamatról. Ezt ugye a rövidke oktatásunkon te is megkapod, így rengeteg információd lesz neked is. 

Ha kitöltötted az űrlapot, onnan már automatikusan fog menni a dolog, a területi képviselők átveszik a munka érdemi részét, és mindent megtesznek a szerződés sikeréért. 

Mi folyamatosan tájékoztatunk téged az ügy állásáról, és akár az ügyféltől, akár a területi képviselőtől te is informálódhatsz majd az ügy alakulásáról. 

Ha eljutottunk oda az ügyféllel, hogy szerződést köt a cégünkkel, te azonnal kapod a jutalékod! (ennek feltétele az ügyfél pénzügyi teljesítése) 

Ügyfél regisztráció 

Megkérünk Minden kedves ügyfélszolgálatos kollégát, hogy azokat az ügyfeleket akikkel tárgyal, minden esetben ide töltse fel, és így bármikor és egyszerűen eldönthető az, hogy kinek az ügyfele volt, ki beszélt vele először.