1 Kattintás, 100 új hirdetés!

2020.11.30

Zsolt és én Szeretnénk egy lehetőséget figyelmetekbe ajánlani a még sikeresebb és hatékonyabb értékesítéshez!

A komplex hirdetési csomag egyrészt leegyszerűsíti mind a telkekre álmodott házak meghirdetését (egy kattintással közel 100 ingatlanhirdetési portálon jelenik meg!), másrészt egyszerűsíti a Facebookra posztolásukat is.

A teljesség igénye nélkül a fizetős oldalak közül a komolyabbak: ingatlanok.hu; ingatlanbazár; ingatlannet.hu; jófogás; ingatlantérkép; ingatlantájoló; startlak.hu; költözzbe.hu; startapró, stb. Ezen kívül közel 35-40 ingyenes oldalon is megjelenik, meg sok-sok al-oldalra, köztük tizenvalahány külföldire is áttöltődik egy mozdulattal.

A saját rendszer áttölti direktben a MOSZ portálra is, így összesen mintegy 380-390 ingatlaniroda közvetlenül is láthatja az ingatlanainkat, növelve a keresztértékesítés esélyét. Visszafele pedig mód van ezen irodák kínálatából is pl telkeket keresni, jutalék megosztással.

Naponta frissülő lista áll rendelkezésre a megjelenő "magánhirdetések" összesítéséből, szűrhető, listázható - hívható.

A CRM rendszerben (ingatlanforras.hu) lehet rögzíteni az eladó telkeket, házakkal és önállóan; lehet rögzíteni a telket vagy házakat kereső vevő jelölteket. A rendszer automatikusan párosítja ezeket, illetve kiküld minden olyan új ingatlant, ami megfelelhet neki. Hetente automatikus jelentést küld az eladóknak az ingatlanával kapcsolatos történésekről. Kereső ügyfeleknek gyorsan, egyszerűen lehet kiajánlásokat küldeni.

A munka rendszerezését, után követést, emlékeztetőt, statisztikákat prezentálja a rendszer

Az áttöltések - portáloktól függően - naponta legalább egyszer frissülnek, némelyik real time. Minden változtatás (ár, stb) automatikusan változik mindenhol.Mi évek óta használjuk, hibátlanul működik. Jár hozzá egy mail cím mindenkinek és a mi sok éve bejáratott weboldalunkon is megjelenik minden ingatlan, akár a címoldalon is.Szívesen segítünk betanítani a használatot, rögzíteni a kollégákat, támogatni a használatot, stb

Az elmúlt hónapok tapasztalata nálunk az volt, hogy a legtöbb értékelhető érdeklődőt a hirdetési portálok hozták, aztán a Facebookon a konkrét ingatlan hirdetések posztolása, és utána a többi marketing. Előbbiek azért (is) sikeresebbek, mert ott már konkrét szándékkal keresgélnek az emberek,tényleg akarnak venni/építeni valamit. Ezt egy kattintással meg lehet oldani

Felgyorsulhat a telek portfólió építése külön-külön is, de együttesen hatványozottan pörögne. Pár hónap alatt akár a legnagyobb ilyen kínálat nálunk lenne, mindenki itt kezdhetné a keresést. Akik meg a Liapor házba beleszerettek, és "csak" telket kell találniuk, boldogok, hogy ezt is megoldjuk nekik
Ha csak + 200 db Liapor ház kerül fel a világhálóra 100 portálon, ahol a potenciális vevők keresnek, meg a Facebook, stb., az nagyot lendít mindannyiunkon.

Természetesen ez a szolgáltatás is pénzbe kerül, viszont elég jó az ár/érték aránya! Különös tekintettel arra, hogy mennyi helyen lesz fent a hirdetésed!

10 db   10.000,-

20 db  18.000,-

30 db  24.000,-

40 db  29.000,-

50 db  33.000,-


fizetős portálokra áttöltés

ingyenes portálokra áttöltés

külföldi oldalakra áttöltés

Facebookra áttöltés

magánhirdetés lista

MIOSZ oldalra áttöltés

keresztértékesítés esélye

Mis is kell tenned? Gyűjtsd össze a telkeidet! Ha nincs szerezz!!!!!!!!!!!!!

Tényleg szinte mindenki oda adja, aki el akarja adni a telket! Ne légy mohó! Ne a telken akarj meggazdagodni!

Tegyél rá egy telekre 4-5 típusházat is, aztán hajrá! szórjuk meg a világot! J

Hívd Zsoltit, és mindent segít elintézni neked!
Ha úgy látjátok többen, hogy van ennek értelme (én tudom, hogy van!) akkor csinálunk saját H4Y felületet is!

üdv: Tomi