Home Office 4 you :)

2020.11.12

Új szolgáltatást indítottunk üzletkötőinknek! 

Te is lusta vagy? Utálsz hirdetni? Olyan jó vagy már, hogy nem ereszkedsz le erre a szintre? Vagy egyszerűen a család egyéb munka és minden mellett nincs időd a minőségi hirdetésekre? 

itt a megoldás, 
 HomeOffice4you! 

A cég vezetősége biztosít neked ügyfeleket! Hogyan? HomeOffice rendszerben alkalmazunk Marketing asszisztenseket, akiknek semmi más munkájuk nincs, mint az, amit te utálsz, vagy valami miatt nem tudsz megcsinálni. Hirdetnek, hirdetéseket adnak fel, szerte az országban. Jelenleg majdnem 20 bedolgozós külsős ilyen kollégánk áll készenlétben, hogy 2020. november 20-án indítsák a rakétákat, és nyomják a hirdetéseket! Hogy Gabit idézzük: a csapból is liapor folyik majd! (persze menni fognak majd tv és egyéb hirdetések is) 

Miért jó ez neked? Mert a saját esetleges hirdetéseid mellé extra ügyfeleket kaphatsz! 

Egyszerűen a cég központból egy e-mailben elküldik neked az aznapi jelentkezőket, akik az általad megadott földrajzi területről jelentkeztek. Erről köteles vagy itt az oldalunkon jelentéseket vezetni, és 24 órán beül felvenni a kapcsolatot az ügyféllel. Ha lesz üzlet, és TE a személyes varázsoddal elkápráztattad az ügyfelet, akkor erre is jutalékot kapsz! 

Hogy mennyi? Természetesen a kényelmi csomagnak ára van, hiszen a kollégák bérét is ki kell fizetnünk, és bizony a cég irodásaira is nagyobb feladat hárul. 
Amennyiben úgy döntesz, hogy kéred tőlünk ezt a szolgáltatást a saját hirdetéseid mellé, abban az esetben a jutalékok az alábbiak szerint módosulnak: 

- régióvezetőként 0,5 %

-területi képviselsőként pedig 1,5 % lesz a jutalék. 

A szolgáltatást Gábornál tudod kérni! 

Persze ez biztos, hogy nem minden kollégának tetszik, de fontos információ! Ez a szolgáltatás nem kötelező! Dönts magad, de mi úgy gondoljuk, hogy kis hal is hal, avagy Kleine Fische, gute Fische!