Ha nálunk dolgoznál...

2020.11.12

Üdvözlünk a Homes4you-nál, örülünk, hogy itt vagy! 

Mit kell tenne, ha én is a Homes4you csapatába akarok tartozni? 

Az első lépés, hogy részt kell venned egy kis oktatáson, ahol mindent megtudhatsz a cégünkről, a működésünkről és magáról a Homes4you-ról. 

Megnézhetek élőben ilyen liapor készházat? 

Természetesen! A következő lépésként élőben meg kell nézned egy ilyen házat. Ne aggódj, van sok, mutatunk neked! 

Mikor szerződünk le? Muszáj szerződés? 

Ha ezen túl vagyunk, akkor szerződünk. Igen muszáj, ettől nem tudunk eltekinteni. Természetesen ehhez az kell, hogy meglegyen az elszántság, te akarj minket, mi pedig téged! :) 

Hol tudom megnézni a szerződést? 

A szerződés mintáját itt találod: 

Ha már ezt is aláírtuk, akkor végre kezdődhet a munka, jöhetnek az ügyfelek! 

Hogy is lesz ez? 

Mi felteszünk https://www.homes4you.hu/kapcsolatok/ oldalra, és akár onnan is lehet bejövő hívásod. Sajnos ez nem sok lesz, erre azért készülj fel! 

Ha azt hiszed, hogy az öledbe hullanak az ügyfelek, akkor el kell keserítselek! Nem fognak! 

Az első nehéz lépésen túl vagy, beálltál a csapatunkba, de bizony itt dolgozni kell, ha eredményt szeretnél! 

Mi is a feladatod? 

Mindössze annyi, hogy mindenki tudjon arról körülötted, hogy te vagy a Homes4you hivatalos partnere, tőled lehet, tőled kell liapor készházat rendelni! 

Hirdess mindenhol! Ingatlan.com, facebook.com, instagram.com, jofogas.hu stb. stb. Ez teljesen rád van bízva! 

Fontos, hogy hirdess! Hirdess, hirdess, hirdess és hirdess! Csak ebben az esetben lesz ügyfeled, és csak így lesz tiéd a jutalék is! 

Apropó jutalék. Mennyi is az annyi?

Hát az bizony attól függ, hogy mennyit fektetsz a munkába, mennyit teszel Te az üzletbe! Nem, nem pénzt várunk el tőled, mindössze napi 30-60 percet. Ez nem sok ugye? 

Na nézzük hogy is alakul ez: 

- régióvezetőként dolgozol nálunk, vagy saját üzletkötői csapatod van, akkor a jutalékod a területed vagy a csapatod eladásai után 1%. (nettó eladási ár alapján) Ennek feltétele, hogy a hozzád kapcsolódó területi képviselők ügyfeleit "leokézod", lefixálod. Árat, műszaki tartalmat, határidőket stb. A cég vezetőinek csak aláírni kell menni, a kész ügyfélhez. 

- területi képviselőként, értékesítőként a jutalékod 2% (nettó eladási ár alapján) Ennek feltétele, hogy a hozzád kapcsolódó ügyfeleket a régióvezetőddel vagy csapatvezetőddel "leokézod", lefixálod. Árat, műszaki tartalmat, határidőket stb. A cég vezetőinek csak aláírni kell menni, a kész ügyfélhez.

- régióvezetőként adsz el, akkor a jutalékod 3%, a fenti feltételekkel. 

- marketing asszisztensként a jutalékod 0,5 - 1 %. Nincs más feladatod, mint a minél több hirdetés, és a beérkező érdeklődőket a weboldalon keresztül a területi képviselőkhöz irányítani. Ha megköttetett az üzlet, kérheted a jutalékod. A mértéke azon múlik, hogy az eladáshoz csak a vevőt tetted hozzá, vagy esetleg telket is "szereztél" a projekthez. 

Biztos benned is felmerül a kérdés, hogy mi van akkor, ha egy társaddal közösen hoztatok össze egy üzletet?

 Pl. Ő ment el helyetted bemutatásra, ő beszélte le az árat, vagy egyszerűen bármi munkát levett a válladról. Na ebbe nem akar a cég központilag utasítást adni, de úgy fer, ha elosztod vele a pénzed. 

Mikor kapod meg a jutalékot? 

3 részletben folyósítunk neked. Az elsőt akkor kapod, amikor az ügyfél szerződött velünk, ez lesz a jutalékod 10%-a. A következő 40%-át a falak kifizetésekor, a maradék 50%-ot pedig a teljes kifizetéskor utaljuk neked. 

Szükséges,hogy legyen vállalkozásod? 

Igazából nem, de javasoljuk. Ha számlázod a jutalékot, akkor azt teljes mértékben átutaljuk neked. Viszont tudnod kell, hogy ha vállalkozás nélkül kéred a jutalékodat, akkor azt még különböző adók is terhelik. 

Ellenőrizzük a napi munkádat?

Klasszikus értelemben nem. A magad ura vagy, de azt tudnod kell, hogy ha nem látjuk rajtad a nagy törekvést, akkor keresünk mást is a helyedre. Mi a cég érdekeit nézzük, és az ügyfeleinkét! Azt kérjük tőled, hogy lépj be a privát Facebook csoportunkba, és vegyél részt a napi eseményekben, kommunikációban. És persze hirdess, hirdess hirdess! Ha nem hirdetsz, nem találkozunk a posztokkal, hirdetésekkel, nem töltesz fel embereket az oldalra, akkor sok jövőd nem lesz nálunk. Mi cápákat keresünk, akik éhesek a sikerre és a sikerrel járó pénzre is! 

Van-e területi kizárólagosság? 

Jelenleg NEM adunk senkinek területi kizárólagosságot, de ahhoz ha akarsz, hozzá lehet jutni. Ennek két formája van: 
- kifizeted a területi kizárólagosság jogdíját, ami 1.000.000 ft / hó / megye,
- vagy pedig a munkáddal és a sikereddel 3 hónap alatt INGYEN kiérdemled azt tőlünk. Döntsd el, melyik a szimpatikusabb! 

Vehetek fel Al-ügynököt?

 Igazán ha akarsz igen, de ennek feltételeit azért át kell beszélni! Javasoljuk neked is a HomeOffice4you szolgáltatásunkat, ahol az általunk képzett kollégák szállítják neked az ügyfeleket! Ennek természetesen díja van! Más dolgozik helyetted, elvégzi a munka egy részét, a cég vezetősége és ügyfélszolgálatis kollégái pedig irányítják, koordinálják és ellenőrzik ezt a rendszert. Amennyiben a HomeOffice4you szolgáltatásunkhoz csatlakozol, akkor a jutalékod csak 1,5% lesz, viszont sokkal több ügyfél juthat el hozzád! 

Lenyúlja a cég az ügyfeleimet? Szerződnek közvetlenül ügyféllel ők is? A régióvezetőm is elveheti az ügyfelemet? 

Nem! Amennyiben az ügyfelet a rendszerünkbe TE regisztrálod be először, abban az esetben a tied lesz a jutalék, vagy legalább annak egy része. Ez a befektetett munkától is függ. Azt azonban tudnod kell, hogy a Homes4you is hirdet! Hozzánk is jönnek be érdeklődések, és ezeket nem minden esetben osztjuk ki az üzletkötőknek. Ha pl. egy "alvó ügynök" területéről érkezik egy megkeresés, akkor azt nem adjuk oda neki. Miért? Mert nem érdemli meg! Ha ugyanis hirdetne, őt keresnék az ügyfelek, és nem minket...

Kaphatok saját e-mail címet? 

Az első egy hónapban biztos nem! Először bizonyíts, és utána minden támogatást megadunk! 

Kaphatok hirdető táblákat, molinókat? 

Nem! ha szeretnél ilyeneket, akkor a grafikát elkészítjük neked, de a kivitelezés díját neked kell vállalnod. Miért? Gondold csak végig! Ha mi fizetünk a reklámért, akkor miért kellenél te nekünk? Mi nem ezt az utat akarjuk járni! Természetesen egyedi kivételek lehetnek, ezeket a kereskedelmi igazgatónkkal egyeztessétek le! 

Lehet saját facebook oldalam? 

Attól függ, hogy melyik területen. Ahol már van regionális face oldalunk (pl: Homes4you - Debrecen) ott beteszünk téged is szerkesztőnek, és használhatod magad reklámozására. Ha "szűz terület" a tied, akkor várjunk 30 napot, és csinálunk neked! 

Jelenleg másodállásként vállalnám. Ez gond? 

Dehogy! örülünk neki, nyomjad, csináld csak! Egy fontos dolog azért van. Ne kezd azzal, hogy vegyünk tőled szigetelést, te majd tudsz szerezni ez azt... Köszönjük, ezeket megoldjuk! 

Vannak a Homes4you-nak regisztrált hirdetési felületei? 

Igen! leginkább az ingatlan.com oldalt használjuk erre. Te is kaphatsz itt referens belépőt és felületet, de ahhoz előbb bizonyítsd, hogy akarod és csinálod ezt! Kezdj az ingyenes felületekkel! 

Használhatom a cég képeit, írásait? 

Természetesen igen, amíg a szerződésünk él. Amint az megszűnik, mindent törölnöd kell! 

Ha szerzek telkeket, akkor könnyebb az eladás? 

Persze! Sokkal! Minél több telked van, annál több projektet tudsz hirdetni, eladni. Az emberek többsége szeretne beleülni a készbe, és nem szervezni, keresgélni. Ha vannak eladó partneri telkeid, akkor sok hirdetést tudsz feladni, és jönni fog sok sok vevő ne aggódj! 

Szuper! Akkor mivel kezdjem és mikor? 

MOST AZONNAL! IRÁNY A FACEBOOK, ÉS OSZD MEG A VILÁGGAL, HOGY MÁR TE IS HOMES4YOU HIVATALOS ÉRTÉKESÍTÉSI PARTNER LETTÉL! 

Liaporra fel, hiszen ki mondta, hogy a tégla csak kocka lehet?? :) 


üdv:
Homes4you: Stefi, Tomi, Gabi