Makrai Gábor

Sziasztok! 

dr Makrai Gábor vagyok, a Homes4you kereskedelmi vezetője. 

Néhány hónapja találkoztam a Homes4you technológiájával, és azóta le vagyok nyűgözve. Hihetetlen gyorsan és eredményesen lehet haladni az építkezésekkel, és szinte minden megvalósítható a lipaor technológiából, ami a hagyományos technológiákból. 

Nekem, mint marketing szakembernek nagyon fontos, hogy azt, amiket a reklámokban ígérünk, valóban meg tudjuk valósítani. A Homes4you-nál úgy érzem hazajöttem, megtaláltam magam. Segíthetek másoknak hozzájutni a saját otthonukhoz, segíthetek ötleteket adni, és segíthetek a Föld nevű bolygónak, a lakóhelyünknek, hogy az unokáim is itt élhessenek. Ezért is vállaltam el a felajánlott munkát, hiszen végre a munkámat nem munkaként kell űznöm. 

Nagy örömömre szolgál, hogy hamarosan már én is építem a saját liapor készházamat, Budapest agglomerációjában. Amint vége a tervezési fázisnak, téged, mint barátomat is várlak akár az építkezésre, akár majd vendégül a kész házamba. 

A tulajdonosokkal való nem csak kollegális, hanem immár több, mint 10 éves barátságunkra való tekintettel akár neked is tudok segíteni, hiszen a majdnem 3.000.000 forintos dolgozói kedvezményemet akár neked is oda tudom adni! 

nem kell mást tenned, csak szólj, és az alábbi kupon beváltásával ennyivel olcsóbb lehet a te Homes4you otthonod! 

a kedvezénykód: MG2020/785523 

Várom a hívásod, üdv: Gábor