Kelemen Marianna

Sziasztok! 

Kelemen Marianna vagyok, a Homes4you Tolna megyei képviselője. 

Kb. fél éve találkoztam először a céggel, és azt kell, hogy mondjam, hogy szerelem volt első látásra. Akkor ingatlanosként dolgoztam, és azonnal láttam, hogy ez az én világom! A személyiségemből adódóan nagyon szeretem az embereket, szeretek adni, szeretek segíteni. Azonnal az jutott eszembe, hogy ebben a munkában kiélhetem a kreativitásom, a segíteni akarásom, az alkotási vágyam. Az első perctől részt veszek a projektekben, segítek a telek kiválasztásában, az ár kialkudásában, az ügyvédi szerződéskötésben, a tervezési folyamatokban, és majd segítek akár a fürdőszoba csempe kiválasztásában. Küldetésem, hogy imádott városomban, Pakson minél több környezettudatos otthon épüljön, és minél több család vehesse birtokba Álmai házát, a saját Hoemes4you otthonát. Talán ezen imádatomnak és lelkesedésemnek köszönhető, hogy már pár közeli barátom mellett több ismeretlen ügyfél is megbízott bennem, és együtt felépítjük a jövő okos házait! 

A kitartó és lelkiismeretes munkámnak köszönhetően elmondhatom magamról, hogy mára Homes4you legsikeresebb képviselője lettem, hiszen minden 3. Homes4you készház építésében aktívan részt veszek. 

A cég tulajdonosai a sikeremet azzal honorálták, hogy a  legkedvesebb ügyfeleimnek még idén felajánlhatok egy egyedi, extra kedvezményt! Elöljáróban csak annyit árulhatok el, hogy egy több milliós kedvezményről beszélhetünk, amit akár árengedményként, akár beépített műszaki tartalomként is realizálhattok. Hívjatok, és megbeszéljük a részleteket! 

a kedvezénykód: KM2020/666977 

Várom a hívásod, üdv: Marianna