Molnár Zsolt

Sziasztok! 

Molnár Zsolt vagyok, a Homes4you Gyémánt fokozatú értékesítője, a budapesti agglomerációs körzet területi képviselője. 

Lassan egy éve dolgozom a Homes4you csapatával, és népszerűsítem a liapor eco kerámia házakat Érden és környékén, ill. Budapest egyes kerületeiben. Amikor megkerestek, hogy vállalnám-e a képviseletet, fontosnak tartottam, hogy csak olyan termékhez adom a nevem, a több év alatt megszerzett tapasztalatom, amivel teljes mértékben tudok azonosulni. Azt gondolom, hogy a Homes4you készházak teljes mértékben megfelelnek az elvárásaimnak, egy egyedülálló és konkurencia nélküli termék a piacon. Ingatlan iroda tulajdonosként és ingatlanszakértőként nem csak a környezettudatosságot, hanem a kompromisszum nélküliséget, az eladhatóságot és a könnyű felépíthetőséget is szem előtt tartom, nem beszélve a verhetetlen árról! 

Büszke nagypapaként fontosnak gondolom azt is, hogy védjük a környezetünket, és olyan otthonokat adjunk az utókornak, amik nem csak funkcionálisak, de igazán szerethetőek is. A házakat a Homes4you megépíti, de otthont a beköltöző családok varázsolnak belőle. Mindennél jobban motivál, amikor ügyfeleim könnyes szemekkel köszönik meg a segítségemet, legyen az akár a telek kiválasztása, akár az akciós ár kialkudása az anyacégnél. 

 Ha szeretnéd, hogy neked is segítsek egy egyedi ár kialkudásában, akkor ezzel a kóddal min. 2.000.000 ft árengedményt, vagy választott műszaki tartalmat kaphatsz az új álomotthonod mellé! 

a kedvezénykód: MZS2020/1155426 

Várom a hívásod, üdv: Zsolt