Németh József

Sziasztok! 

Németh József vagyok, többszörös Világ- Európa- és magyar-bajnok erőemelő, a tatabányai Express House ingatlaniroda tulajdonosa. 

2020. tavaszán kerestek meg a Homes4you tulajdonosai, hogy Tatabányán és Komárom-Esztergom megyében képviseljem őket, népszerűsítsem a liapor készházaikat. A weboldal áttanulmányozása után szinte azonnal igent mondtam, hiszen a terméket én, mint ingatlanokkal foglalkozó szakember a piacon egyedülállónak találtam. Egyetlen más építési mód sem tudja ezeket a tulajdonságokat, ilyen áron, és kompromisszumok nélkül. Egyszerűen nincs párja a piacon, tényleg ez az okos döntés. 

Irodám minden munkatársa a teljes szakmai tudásával és lelkesedésével segíti a aktuális érdeklődőket, hogy hozzásegítsék őket álmaik otthonához. 

Sportolóként tudom, hogy az álmaink megvalósítása rengeteg áldozattal, lemondással jár, de az a pillanat mindent megér, amikor a dobogó tetején állva átadják a győztesnek járó elismerést. Ebben szeretnék és is segíteni neked, Kedves Olvasó, hogy együtt megvalósíthassuk az álmod, a saját Homes4you otthont! 

Sokan félnek egy építkezéstől, félnek a sok idegeskedéstől, a kudarctól. Ezért vagyok itt én, ezért segítek én neked, hogy ezt a terhet én és a Homes4you teljes csapata levegyük a válladról. 

A kulcsátadás pillanata lesz az, amikor a képzeletbeli dobogó tetején Te is azt mondod majd, hogy köszönöm Józsi, köszönöm Homes4you, valóra vált az álmom, és igen, ez a pillanat mindent megért! 

A magam módján szeretnék én is segíteni neked, és a felhasználható marketing kedvezményemet neked adnám, hogy minél előbb együtt állhassunk a dobogó tetején, és együtt éljük át a győzteseknek járó pillanatot! Hajrá barátom, Hajrá Homes4you! Mindent bele! 

Az én kedvezményem neked: Az alapár feletti extrák (színes nyílászárók, terasz fedés, vastagabb szigetelés, tolóajtó stb. stb.) árainak átvállalása, maximum 2.000.000 ft értékig. 

a kedvezénykód: NJ2020/258566

Várom a hívásod, üdv: Józsi