Tisztelt érdeklődő! Ha Ön már egy másik technológiára megterveztette a házát, sajnos kapacitás hiány miatt nem tudjuk beárazni. Amennyiben még nem készültek el a tervei, de egyedi házat szertne, kérjük hívjon minket, és szakembereinkkel, tanácsainkkal segítünk a teljes tervezési folyamat koordinálásában! 06709050994

Árajánlatkérés egyedi tervekre

Kedves érdeklődők! Cégünk elsősorban a Katalógusunkban megtalálható típusházak értékesítésével és építésével foglalkozik. Természetesen lehetőség van az egyedi igények kielégítésére is, szívesen építünk egyedi házakat is, de ebben az esetben szeretünk a tervezés folyamatában is részt venni. Egy hagyományos téglára tervezett tervet nem lehet pontosan beárazni a mi technológiánkra, hiszen teljesen más műszaki megoldásokat alkalmazunk, elég csak az alapozásra vagy a tetőszerkezetre gondolni.
Mielőtt minden műszaki tartalom, paraméter stb. nékül csak elküldenek valami tervet, rajzot, képet stb. "ezt kérjük beárazni" kéréssel, kérjük, hogy telefonon mindenképp vegyék fel a kapcsolatot velünk! A minden előzetes beszélgetés és konzultáció nélkül küldött terveket, képeket, rajzokat NEM tudjuk beárazni! Az elmúlt időszakban naponta kb. 15-20 ilyen emailt kapunk, és nem rendelkezünk olyan kapacitással, hogy ezekkel feleslegesen foglalkozzunk. Ha csak a "m2 ár érdekel"  tarlamú ajánlatkérést kér tőlünk, arra érdemben nem tudunk válaszolni. Minek az árát szeretné tudni? :)

Rengetegen unalomból, vagy valós építési szándék nélkül kérnek árat, vagy a már meglévő kivitelezőjüket akarják versenyeztetni, majd a telefont sem veszik fel, semmilyen válaszra nem méltatnak minket. A tervek, házak, képek beárazása nekünk is pénzbe kerül. 2-3 kollégánk dolgozik folyamatosan ezekkel a feladatokkal, és sok esetben már az üzenetből láthatóan teljesen feleselegesen. Hogy kérhet valaki csak egy árat, ha nem is ismeri a technológiánkat, nem látta a munkáinkat, nem tudja a műszaki tartalmakat? 

 Akik csak az árakra kíváncsiak, azoknak javasoljuk, hogy nézzék meg a Katalógusunkat, és az itt található típustervek mindegyikének odaírtuk az árát! Az árakhoz tartozó műszaki tartalmakat itt találják. 

Az árajánlat kérésének folyamata a következő: 

- telefonon egyeztessünk a projekt részleteit az alábbi számon: 06709050994 !

- jöjjön el egy építkezésünkre vagy valamelyik bemutatóházunkba, nézze meg a technológiát, ismerkedjen meg velünk! 

- a megbeszélt paraméterek alapján hozza el személyesen vagy küldje el a terveit a megbeszélt e-mail címre!

- ha elkészültünk az ajánlattal, akkor valamelyik konzultációs pontunkkon személyes meg tudjuk beszélni az árat és a hozzárendelt műszaki specifikációt. 

Megértésüket köszönjük, várjuk a hívását!

 üdvözlettel: a Homes4you csapata

Amik szükségesek egy ajánlatkéréshez:

az ajánlat elkészítése kb. 10-12 munaknap!