Egyedi Álomotthon 

Nem tud választani a típusterveink közül? Speciális a telek, amelyen építkezne? Régóta tervezgeti álmai házát, és ragaszkodna a saját elképzeléseihez? Nem gond, megoldjuk! Természetesen lehetőség van teljesen egyedi, az Ön igényeinek mindenben megfelelő ház rendelésére is nálunk! 

Vegye fel a kapcsolatot valamelyik kollégánkkal, beszélje át vele az igényeit, készíttesse el álmai házának vázlatterveit, amely alapján elkészítjük a személyre szabott árajánlatot. Amennyiben ez elfogadásra került, elkezdjük legyártani az Ön egyedi házának falazatát. ElkészülT tervek nélkül csak irányadó, saccolt árat tudunk adni! 

LEGYENEK KEDVESEK ÉRTSÉK AZT MEG, HGOY TÁJKÉPEKET, PINTEREST STB. FOTÓKAT NEM TUDUNK BEÁRAZNI! ÁRAJÁNLATOT KIZÁRÓLAG ÉPÍTÉSZ TERVEKRE ADUNK! NINCS OLYAN, HOGY "NA DE KB MENNYI LENNE ÍGY VAGY MENNYI ÚGY?" NEM TUDJUK! NEM IS SZERETNÉNK MEGSACCOLNI, MERT ANNAK A SACCOLÁSNAK NINCS SEMMI ALAPJA. MA MÁR EGY ÁRAJÁNLAT ELKÉSZÍTÉSE NEM KIS FELADAT, ÉS ANNÁL NAGYOBB FELEŐSSÉG! MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK! 

A PONTOS ÁRAJÁNLATOK ELKÉSZÍTÉSI IDEJE KB. 15-20 NAP! 


Fontos elmondanunk, hogy a teljesen egyedi igények alapján készülő ház kivitelezési ideje akár 8-10 hónap is lehet!