Típusterv Kereső

Minden 100 m2-nél nagyobb alapterületű legalább Fűtés-kész állapotú típusház generálkivitelezése esetén, ha lakócéllal építtethet az ügyfelünk, az ÁFA-ját a H4Y Készházak Kft. fizeti! (2024.07.31-ig megkötött előszerződés esetén a kivitelezés összegéből írjuk jóvá a kedvezményt.)

A 150 m2-nél nagyobb alapterületű legalább fűtés-kész állapotú típusház esetén, nem csak az 5%-os ÁFA-t állja cégünk, hanem plusz hővisszanyerős szellőztető rendszert adunk ajándékba! (2024.07.31-ig megkötött előszerződés esetén a kivitelezési összegből írjuk jóvá a kedvezményt.)


Kérjük válasszon a BRUTTÓ alapterület alapján! 

(Azoknál a házaknál, ahol a garázs a ház része, ott a garázs is beleszámít a beépített területbe)


Fontos információ, hogy a típusházak (Készházak) tervein módosítási lehetőség nincs! Ezek a házak ettől készházak :) A gyors kivitelezés, a pontos árajánlat, a tervezhetőség, a gyors engedélyeztetés mind ennek köszönhető. Amennyiben Ön változtatni akar akár az elekromos terven, víz kiosztáson, falmagasságon, ablakok vagy ajtók helyein, az csak jelentős időveszteséggel, valamint jelentős költséggel lehetséges. Gyakorlatilag Önnek akkor egy teljesen új tervet kell készíteni, ami történetesen hiába hasonlít a típustervre, attól még nem az! (gondolja csak végig, hogy ha változtat bármit, akkor a már elkészült építész terveket, gyártmányterveket, esetleg statikákat, tető teher számításokat stb. nem tudjuk felhasználni, így ezeket újra el kell készíteni, ami idő és pénz. Ha Ön más abalakot szeretne, vagy más a falak magassága, eseleg több elektromos kiállást szeretne, más tetőt stb. ezek mind drágítják, és persze lassítják is a kivitelezést.
Tőlünk nyugatra rég bevált módszer a típusház építés, próbálja ki Ön is!