Beépítési tanulmány

Kedves Ügyfelünk! 

Jelen űrlap kitöltésével Ön megrendelheti tőlünk a telke beépítési tanulmányát, amely elengedhetetlen a tervezés vagy a terv adaptáció megkezdéséhez. 

A megadott adatok alapján tervező kollégáink felveszik a kapcsolatot a helyi hatóságokkal, és egyeztetnek a leendő épületről, a betartandó szabályokról. A tanulmány elkészülési ideje kb. 15 nap, melyet a kiküldött díjbekérő alapján átutalt összeg beérkezésétől számítunk. (az utalás megérkezése feltétele a munka elkezdésének) 

Két csomag közül választhat, 

1. csomag: 150.000 ft + áfa - internetes információgyűjtés, telefonos vagy e-mailes kapcsolatfelvétel a helyi hatóságokkal, konzultáció a leendő épületről. 

2. csomag: 200.000 ft + áfa - az egyes csomag tartalma + személyes megtekintése a teleknek, daruzási és fuvarozási terv készítése

Bármely csomagot válaszja, az alábbiak érvényesek: 

- a tanulmányt elkészíteni csak átadott geodéziai felmérés után tudjuk 

- amennyiben a 2. csomagot választja, az ár Siófok 150 km-es körzetére vonatkozik. Az ettől messzebb lévő telkek személyes megtekintéséhez további útiköltség megfizetése szükséges. (500 ft / km a 150 km feletti távolságra) 

- amennyiben a tanulmány elkészülése után egy liapor ház megrendelésre kerül, abban az esetben a tanulmány árát beleszámítjuk a kivitelezési árba. (jóváírjuk)

- amennyiben a tanulmány elkészülése után nem rendel liapor házat tőlünk, a fenti összeget NEM fizetjük vissza! 

üdv: Vezetőség