MARIANN

kis telekre

Hamarosan rendelhető!

Duplikálva ikerházként is!

Épülettömbönként akár 2 lakásos verzióban is!

Többféle alaprajzzal, garázzsal vagy a nélkül! 

100 m2 beépített terület, (garázzsal), 2-3-4 hálószoba, nagy üvegfelületek, modern formavilág, többféle külső design lehetőség, a klasszikustól a modernig, 2 féle alaprajz. (alaprajzok hamarosan)

Javaslatunk szerint modern elektromos padlófűtéssel (akár hőszivattyús fűtéssel is), opcionálisan 5,5 vagy 10 kw napelem rendszerrel. A ház alapára: érdeklődjön!
Az alapár tartalmazza az e-napló vezetését, tartalmazza a komplett falazatot, tetőszerkezetet, tető héjazatot, a külső szigetelést, színezést, ereszcsatornát, nyílászárókat, (3 rétegű üvegezéssel), bejárati ajtót.
Nem tartalmazza a tervezést, tervdokumentációt, engedélyeztetést, az alapozást (szigetelt lemez alap vagy sávalap szükséges), a belső festést, burkolást, víz vezetékezést, szerelvényezést, szanitereket, villanyszerelést, szerelvényezést, fűtést, napelemet, az esetleges terasz és autóbeálló kivitelezését, sem a beton alapot, sem a pergolákat. Nem tartalmazza a világító testeket, bútorokat, kőburkolatokat.
Ezek árairól egyedi ajánlatot adunk, az igények felmérése után.
A belső látványtervek ötletadás céljából szerepelnek az oldalon, a kivitelezés teljes egészében az Ön igényei szerint készül el! 

Látványtervek 

A látványterveket készítette: Homes4you

A terveket készítette: Vízió Építész Műhely 

a tervek engedély nélküli felhasználása jogi következményekkel jár!