BlockBox system 

A fantasztikus modulrendszernek köszönhetően a házat az erre specializálódott gyárunkban legyártjuk, és 5-10 darabban, boxonként szállítjuk a helyszínre. Az előre elkészített alapra egy daru segítségével lehelyezzük a boxokat, ahol kollégáink szakszerűen installálják azokat. 

Ez a házunk NEM rendelhető liapor falazattal! 

STEFI

igazi luxus

Gyerekes családok álomháza, amitől a lélegzet eláll!

190 m2 beépített terület, 130 m2 hasznos nettó lakótér, 50 m2 terasz, 3 hálószoba, hatalmas nappali, nagy üvegfelületek,  többféle külső design lehetőség, a klasszikustól a modernig.

Javaslatunk szerint hőszivattyús fűtéssel (levegő/levegő) kulcsrakész, beköltözhető állapotban a ház ára: ---------------------------------

Az alapár tartalmazza az e-napló vezetését, tartalmazza a szigetelt lemezalapot, (adott rétegrend szerint) a komplett falazatot, tetőszerkezetet, tető héjazatot, (cserepeslemez borítással) a külső 20 cm-es grafitos szigetelést, színezést, ereszcsatornát, nyílászárókat, (3 rétegű üvegezéssel), bejárati ajtót.

Az ár tartalmazza a komplett belső kulcsrakész kialakítást is, a pontos műszaki tartalomról érdeklődjön!

Nem tartalmazza a tervezést, tervdokumentációt, (azok esetleges adaptációját) engedélyeztetést, az esetleges terasz és autóbeálló kivitelezését, sem ahhoz a beton alapot, sem a pergolákat. Nem tartalmazza a világító testeket, bútorokat, kőburkolatokat, falburkolatokat.

Ezek árairól egyedi ajánlatot adunk, az igények felmérése után. Pontos árat kizárólag egy személyes egyeztetés után tudunk adni, hiszen a műszaki tartalom teljesen egyén függő! Ennek függvényében az ár mindkét irányban változhat, a jelenlegi ár a tájékoztatást szolgálja!

Az esetleges belső látványtervek ötletadás céljából szerepelnek az oldalon, a kivitelezés teljes egészében az Ön igényei szerint készül el! 

A módosítások nélküli terv adaptálások átfutási ideje kb. 4 hét, az egyedi tervezéseké vagy módosításoké kb. 10-12 hét, míg a gyártási idők típusházak esetén 6-8 hét, egyedi vagy módosított házak esetén 10-12 hét! Kérjük a választásnál ezt figyelembe venni!  

A látványtervek feláras extrákat tartalmaznak!  

Látványtervek

A látványterveket készítette: Homes4you